GDPR

Integritetspolicy

  1. 1.       Allmänt

Vi vill med denna integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR.

Policyn gäller alla uppgifter Corepixel samlar in vid handel direkt eller via hemsidan. Vi är inte ansvariga för policys o dyl. För företag som finns länkade via vår hemsida. Vi rekommenderar att ni kontrollerar dessa företags policys på deras sidor.

  1. 2.       Vilka är AB Corepixel?

I denna policy kallas AB Corepixel, org.nr: 556841–3792, för Corepixel och är personuppgiftsansvarig.

Corepixel ansvarar för samtliga uppgifter som du lämnar i kontakt med oss vilket kan vara på hemsidan, via telefon, epost eller annat sätt.

Corepixel kontaktuppgifter:

AB Corepixel

Gruvgatan 35 B

421 30 VÄSTRA FRÖLUNDA

Tel: 010-330 01 40

E-post: sales ATT corepixel.se

  1. 3.       Vilket tillämpningsområde gäller denna personuppgiftspolicy?

Denna policy gäller för användare som besöker och/eller handlar något på hemsidan www.corepixel.se eller direkt ifrån oss.

Personuppgifter är information som enskilt eller i kombination med andra uppgifter kan användas för att identifiera dig som användare som en fysisk nu levande person. Det kan t ex vara ditt namn, din e-postadress eller ditt telefonnummer.

  1. 4.       Information som vi samlar in

Den här policyn gäller all personlig information som samlas in om våra kunder. Det kan också hända att vi får information om andra personer. T ex om kunden vill ha gods levererat till en annan mottagare. Då gäller också denna policy. Olika personlig information är:

-          Namn

-          Adress

-          E-postadress

-          Telefonnummer

-          Företagsnamn

-          Organisationsnummer

  1. 5.       Hur vi använder informationen

Vi samlar enbart in information som är nödvändig för att genomföra och hantera köp, leveranser, betalningar, support mm. Uppgifterna kan även användas för marknadsföring. Genom att genomföra ett köp eller skapa ett konto samtycker du även till att vi skickar information till dig via e-post eller på annat sätt.

  1. 6.       Vem får vi lämna ut uppgifterna till?

Vi lämnar ut uppgifter till samarbetspartners för att genomföra order, betalningar och leveranser.

Personuppgifter kan också komma att lämnas ut om det är nödvändigt för att följa gällande lagkrav eller krav från myndigheter.

  1. 7.       Hur länge sparas uppgifterna?

Vi lagrar dina uppgifter så länge det krävs för att fullfölja våra åtaganden mot dig som konsument eller samarbetspartner samt för att följa lagkrav såsom bokföringslagen. Konto i vår webshop raderas då det varit inaktivt i ett år. Med en förvarning 30 dagar innan radering.

  1. 8.       Säkerhet

Corepixel skyddar dina personuppgifter genom en kombination av tekniska och organisatoriska lösningar. Åtkomstsystem krävs för samtliga system som hanterar personuppgifter.

  1. 9.       Ändra uppgifter

Våra kontaktuppgifter finns i punkt 2 om du vill ha tillgång till eller ändra den information som vi har lagrad om dig.